Motorsyklist livstruende skadd i ulykke i Sandnes

En 57 år gammel mann er livstruende skadd etter en motorsykkelulykke i Sandnes, ifølge Oslo universitetssykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde under en forbikjøring, da motorsyklisten var i kontakt med en personbil og endte i autovernet.

Føreren av personbilen fikk førerkortet beslaglagt, ifølge operasjonsleder Henning Andersen i Sør-Vest politidistrikt. 57-åringen og en annen motorsyklist kjørte ifølge og skulle kjøre forbi en personbil og traktor.

– Da den ene motorsyklisten hadde kommet seg forbi, og den andre var på vei forbi, svingte også føreren av personbilen ut for å kjøre forbi traktoren. Denne sjåføren var ikke klar over at det kom en motorsykkel til, sa Andersen til Stavanger Aftenblad onsdag.

Ulykken skjedde i 14.30-tiden onsdag. Mannen ble først sendt til Stavanger universitetssjukehus.

Personvernpolicy