Meny

Mann siktet for å ha drept kona på Flisa

En kvinne ble onsdag kveld funnet død i en leilighet på Flisa i Hedmark. Politiet etterforsker dødsfallet som drap. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne er funnet død i en leilighet på Flisa i Hedmark. Politiet har pågrepet ektemannen og siktet ham for drap.

Kvinnen i 40-årene ble funnet i en leilighet i Kaffegata, som er hovedgata på Flisa. Meldingen om saken kom klokka 19.44 onsdag.

– Vi fikk melding om en død person. Ambulanse og politi dro til stedet. Ut fra funn på stedet ble én person pågrepet, sier lensmann Jørn Flatha i Åsnes.

Mannen er i 50-årsalderen og var gift med kvinnen, opplyser lensmannen. Han var i leiligheten da politiet kom til stedet.

Kodet som drap

Politiet betegnet først dødsfallet som mistenkelig, men bekrefter nå at hjemmelen som er brukt for pågripelse av mannen, er drap.

– Politijuristen har kodet saken som drap. Om det er det eller ikke, vil åstedsundersøkelsen forhåpentligvis kunne si noe om i løpet av morgendagen, sier Flatha.

Siktede har foreløpig ikke erkjent noe overfor politiet.

– Han blir avhørt i løpet av morgendagen, sier lensmannen, som også bekrefter at paret er kjent for politiet fra før.

Sikrer spor

Politiets undersøkelser på stedet fortsetter utover kvelden og natta. Kvinnen var død da politi og ambulanse ankom onsdag kveld.

– Kriminalteknikere er på stedet nå og jobber utover kvelden med å sikre spor. Vi vil forhåpentligvis få noen svar i løpet av kvelden eller tidlig i morgen om hva som har skjedd, sier Flatha.

Tettstedet Flisa er administrasjonssenteret i Åsnes kommune i Hedmark og har drøyt 1.600 innbyggere. Det ligger om lag fem mil nord for Kongsvinger.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus