Meny

Kari Monsen Røkke er død

Kari Monsen Røkke er død, 59 år gammel. Her sammen med Petter C.G.Sundt i forbindelse med bryllupet til Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen i Larvik i 2004. Arkivfoto Knut Falch (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjell Inge Røkkes eks-kone ble bare 59 år gammel.

Kari Monsen Røkke, som var gift med Kjell Inge Røkke i 12 år, fra 1980 til 1992, døde ifølge VG av kreft og skal ha vært syk i lengre tid.

– Min mor døde av kreft etter lengre tids sykdom. Familien takker for all støtte i en vanskelig tid, sier sønnen Kristian Monsen Røkke (32) til VG.

Foruten Kristian hadde paret også en datter sammen, Elisabeth Røkke (29).

Kari Monsen Røkke jobet som bankfunksjonær, og var i fjor i medienes søkelys i forbindelse med salget av luksusleiligheten på Tjuvholmen som ble solgt for 48 millioner kroner. Hun var også i søkelyset før jul i fjor i forbindelse med rettssaken mot Frode Berner Hope da hun ikke fikk medhold i lagmannsretten etter at planene om et spaprosjekt på Norefjell gikk i vasken.

Kari Monsen Røkke døde 5. mars, og bisettelsen har alt funnet sted. Først i dag ble dødsfallet kjent for offentligheten etter at dødsannonsen sto på trykk i Aftenposten.

Les også:

Kari Diesen d.y. er død

Keith Emerson er død

Jon English er død

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus