Meny

Lettere skader etter kraftig kollisjon i Oslo

Fem personer, blant dem et barn på tre år, ble fraktet til sykehus med skader etter en kraftig kollisjon mellom to personbiler på Karihaugen i Oslo fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Foto: NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire personer, blant dem et barn på tre år, ble skadd i en kraftig kollisjon mellom to personbiler på Karihaugen i Oslo fredag kveld.

Oslo universitetssykehus opplyser lørdag morgen at to av de involverte, en kvinne og en mann, er lettere skadd. To andre ble sendt til Ahus.

– Tilstanden deres er stabil. Det er en mor og et barn, opplyser pressevakten ved sykehuset til NTB.

En bil med fire personer og en annen med to personer kolliderte i krysset Karihaugveien og Bjørnheimveien på Høybråten fredag kveld. Politiet fikk melding om ulykken klokken 22.07 og kom raskt til stedet. Skadene på kjøretøyene ble beskrevet som store, og en kvinne i en av bilene ble sittende fastklemt og måtte frigjøres.

– I den ene bilen var det et lite barn på omtrent tre år, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB.

Årsaken til kollisjonen er ikke kjent.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus