Meny

Fem til sykehus etter kraftig kollisjon på Karihaugen

Fem personer, blant dem et barn på tre år, ble fraktet til sykehus med skader etter en kraftig kollisjon mellom to personbiler på Karihaugen i Oslo fredag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fem personer, blant dem et barn på tre år, ble fraktet til sykehus med skader etter en kraftig kollisjon mellom to personbiler på Karihaugen i Oslo fredag kveld.

– Det var en bil med fire personer i og en annen med to personer som kolliderte i krysset Karihaugveien og Bjørnheimveien på Høybråten, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til NTB.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 22.07 om kvelden og kom raskt til stedet. Skadene på kjøretøyene beskrives som store, og en kvinne i en av bilene ble sittende fastklemt og måtte frigjøres.

De skadde ble sendt til Ahus og Oslo universitetssykehus for behandling. Tilstanden for de skadde var ikke avklart en halv time etter meldingen om kollisjonen.

– I den ene bilen var det også et lite barn på omtrent tre år som også ble kjørt til sykehus, sier operasjonslederen.

Hva som var årsaken til kollisjonen var fredag kveld ikke kjent.

Les også: Kollisjon mellom buss og trikk i Oslo

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus