Mann knivstukket i Bergen

<p>Politiet mistenker at en fjerde person er involvert i en knivstikking i Bergen natt til søndag. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix</p>
Politiet mistenker at en fjerde person er involvert i en knivstikking i Bergen natt til søndag. Illustrasjonsfoto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

En mann ble stukket ned med kniv i Bergen natt til søndag. Politiet mistenkte først at en fjerde person var involvert, men har nå kommet til en annen konklusjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har undersøkt videre og landet på at vi sannsynligvis har kontroll på dem som har vært på stedet. Nå er dette over i et etterforskningsspor. Den operative delen er avsluttet, sier innsatsleder Rune Vedeler i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Det var klokken 04.13 natt til søndag at vitner meldte fra om en slåsskamp ved jernbanestasjonen i sentrum av Bergen. Politiet rykket ut etter opplysninger om at flere menn skal ha angrepet en person.

Da politiet kom fram til stedet, var det blod på gaten. Politiet fulgte sporene og pågrep etter kort tid en person med lettere skader i en leilighet i samme gate som hendelsen fant sted.

I ettertid meldte ytterligere to personer seg for politiet. Også de hadde lettere skader.

På grunn av funn på stedet og blodspor på de tre involverte mistenkte politiet først at det var en fjerde person involvert. De tre pågrepne snakker verken norsk eller engelsk, men etter at en tolk var framskaffet fikk politiet mer oversikt over hva som hadde skjedd.

Bakgrunnen for konflikten er fortsatt ikke kjent.