Brann i asylmottak på Skreia

Alle de 15 beboerne er gjort rede for etter at det brøt ut brann på et asylmottak på Skreia tirsdag ettermiddag. Det er ikke mistanke om at brannen er påsatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi har kontroll på alle beboerne, og de vil få innkvartering på Starum statlige mottak i natt, opplyser mottaksleder Britt Scharffenberg til NTB.

Den kommunale boligen på Skreia disponeres av Toten statlige mottak og huser 15 personer. En del av beboerne søkte tilflukt i nabohusene da brannen brøt ut.

Ifølge politiet ble det gjort observasjon av en brann inne på et kjøkken i andre etasje i boligen da brannvesenet ankom stedet. Brannen spredde seg ikke, og det ble jobbet med etterslukking.

– Vi har røykdykkere på stedet som har bekreftet at det ikke befinner seg noen personer på adressen, opplyste operasjonsleder Pål Andersen i Innlandet politidistrikt.

Det er foreløpig for tidlig å si noe om årsaken til brannen, men politiet mistenker ikke at den er påsatt.

– Brannen er slukket. De som bodde på stedet blir flyttet til et annet mottak. Ingen er skadd. Det er ikke noe mistanke om at brannen er påsatt, opplyser operasjonslederen tirsdag kveld.

Politiet fikk inn melding om hendelsen klokken 16.50.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus