Politimann alvorlig skadd etter påkjørsel i Rogaland

En politimann er fraktet til sykehus og betegnes som alvorlig skadd, etter en bil kjørte rett inn politibilen han satt i natt til tirsdag ved Skeiane i Sandnes.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokken 2.52 natt til tirsdag satt to politibiler opp sperring langs fylkesvei 44 for å stoppe en bil som hadde stukket av fra en politipatrulje på Bryne. Mannen som kjørte bilen stoppet ikke for sperringen, og kjørte heller rett inn i den ene politibilen på stedet.

Stavanger universitetssjukehus opplyser til Stavanger Aftenblad at politimannen er alvorlig skadd, men at tilstanden er stabil.

– Sjåføren som forsøkte å stikke av ble også kjørt til sykehus og er lagt inn for observasjon. Det var også en kvinne i bilen. Hun fikk tilsyn av lege på stedet, før hun ble satt i arrest, sier operasjonsleder Henning Andersen i Vest politidistrikt til NTB.

Bakgrunnen for hendelsen er foreløpig ukjent.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus