Fire til sykehus etter brann på barnevernsinstitusjon

Fire personer ble fraktet til sykehus etter en brann i en barnevernsbolig på Hjelset i Molde kommune natt til mandag. En av beboerne har innrømmet å ha startet brannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingen av personene i huset kom alvorlig til skade i brannen, som ble meldt til politiet klokken 1.18 natt til mandag. Men de fire unge beboerne ble alle fraktet til sykehus for videre behandling og oppfølging.

– Noen hadde pustet inn røyk og fikk oksygenbehandling i ambulansen, og nå har de det forholdsvis bra. Det var fire tenåringer under 18 år og noen ansatte i boligen, sier operasjonsleder Rolf Anders Korstad i Møre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Politiet har fått opplyst at brannen ble påsatt av en av beboerne på barnevernsinstitusjonen. Og mandag morgen skriver NRK at en av ungdommene har tilstått brannstiftelse.

Brannen ble slukket like før klokken 2, men boligen er ubeboelig på grunn av omfattende brann- og røykskader. Operasjonslederen opplyser at det er ordnet med en alternativ plass der tenåringene kan bo.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus