Tidligere E-sjef går til konsulentjobb hos DNB

Kjell Grandhagen gikk ved årsskiftet av som sjef for Etterretningstjenesten.
Kjell Grandhagen gikk ved årsskiftet av som sjef for Etterretningstjenesten. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Den nylig avgåtte sjefen for Etterretningstjenesten, Kjell Grandhagen, har inngått en avtale med DNB om konsulenttjenester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble kjent under et arrangement i regi av Den norske Atlanterhavskomité torsdag, melder nettstedet Filter Nyheter , som drives av tidligere Dagbladet-journalist Harald Klungtveit.

– Jeg jobber i hovedsak for DNB, med langsiktige politiske utviklingstrekk, noe det selvfølgelig er stort behov for også for den som forvalter penger, sa Grandhagen fra scenen på spørsmål om sine framtidsplaner.

61-åringen overlot ledelsen av E-tjenesten til generalløytnant Morten Haga Lunde ved årsskiftet.

I Brønnøysundregistrene framgår det at Grandhagen 19. januar opprettet enkeltmannsforetaket «Kjell Grandhagen Strategic Consulting».

– Jeg har etablert mitt eget enkeltmannsforetak og er slik sett leid inn som konsulent av DNB, bekrefter Grandhagen overfor Filter Nyheter.

– Jeg skal jobbe med geopolitikk og utviklingen i ulike områder, sier han og legger til at han ikke var i kontakt med DNB før han gikk av som etterretningssjef.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus