To kvinner til legevakt etter solariebesøk

To kvinner i 20-årene har de siste dagene oppsøkt legevakten i Drammen med brannskader etter å ha vært på solarium.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnene kom til legevakten uavhengig av hverandre i løpet av de to siste dagene, melder TV 2. Begge hadde fått brannskader, og begge hadde brukt samme type solseng på samme solarium. Den aktuelle solsengen er stengt av politiet.

– Vi vet ikke noe mer om omfanget av skadene de har fått, men den ene skal blant annet ha vært dehydrert, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Sør-Øst politidistrikt.

Politiet har så langt ikke lyktes med å få tak i innehaveren, men vil gjøre nye forsøk torsdag. Den videre gangen i saken avhenger av om kvinnene tar kontakt med politiet, forklarer Gunnerød. Han sier de to ikke skal ha ligget unormalt lenge på solsengen, men at det er snakk om rundt et kvarter.

– Det må være noe galt, for dette er jo ikke normalt, sier operasjonslederen, som ikke har vært borti lignende saker tidligere.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus