Ari Behn og Märtha Louise: – Opplevde at vi ikke kunne være sammen

Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn innrømmer at perioden etter at deres kjærlighet ble kjent for offentligheten var tøff å takle.
Prinsesse Märtha Louise og Ari Behn innrømmer at perioden etter at deres kjærlighet ble kjent for offentligheten var tøff å takle. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

I et nytt intervju innrømmer prinsesse Märtha Louise og Ari Behn at de vurderte å sette kjærligheten på vent, som følge av det massive oppstyret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er i NRK-programmet «Konge og Dronning i 25 år» at paret blant annet snakker om Ari Behns inntog i kongefamilien. Kritikk, skepsis og sladder satt løst fra mange hold.

– Vi opplevde at vi ikke kunne være sammen, at vi måtte vente, slik foreldrene til Märtha gjorde, sier Behn til NRK.

«Svigersønnen fra helvete»

Det voldsomme oppstyret som fulgte da det ble klart at den omstridte forfatteren og kunstneren var tøft å takle, innrømmer de to.

Behn ble blant annet beskrevet som «svigersønnen fra helvete».

– Men jeg tenkte, det er slik, og det er en del av det. Vi har det så utrolig fint sammen, også får det bare gå seg til, forteller han videre.

Les også: Dronning Sonja om spontanaborten: – Det var helt grusomt

Hemmelige møter

I intervjuet avslører også paret at Behn traff kongefamilien for første gang nesten to måneder før nyheten ble offentlig kjent. Han mener det var avgjørende for at Märthas familie skulle få dannet seg et eget bilde av ham.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Og til slutt ble altså ikke bryllupet satt på vent likevel.

– Vi tenkte det var bedre at ting fikk roet seg, og så kunne vi heller ta opp tråden senere. Vi var innstilt på at nå må det ta ti år, men slik ble det jo ikke, heldigvis, slår Märtha fast.

Les også: Her er de nye offisielle bildene av kongefamilien

Del saken med de du kjenner på Facebook: