Kongelig fest på Skaugum

Lørdag kveld var det familiefotografering på Skaugum i peisestua i forbindelse med kongeparets 25 år på tronen. Rad 4 bak fra venstre: Carl Christian Ferner, Anna-Stina Slattum Ferner, Carl Christian Dahl, Ian Swanstrøm, Dag Swanstrøm, Anne Karine Swanstrøm, Christian Fredrik Lorentzen, Sophia Lorentzen, Olav Alexander Lorentzen, Victoria Ragna Lorentzen Ribeiro, Felipe Falcao, Madeleine Ferner Johansen, Sebastian Ferner Johansen, Stella Ferner, Edward Ferner og Benjamin Ferner Beckmann. Rad 3 f.v.: Ingeborg Ribeiro, Paulo Ribeiro, Martha Lorentzen, Haakon Lorentzen, Cathrine Ferner, Johansen, Arild Johansen, Margrét Gudmuindsdottitr Ferner, Alexander Ferner, Benedikte Ferner, Aage Hvinden, Elisabeth Ferner, Anders Leegård. Rad 2 bak f.v.: Karl Otto Haraldsen, Lene Haraldsen, Ari Behn, prinsesse Märtha Louise, dronning Silvia av Sverige, kong Carl Gustaf, dronning Sonja, kong Harald, dronning Margrethe av Danmark, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Astrid, Erling Lorentzen, Ebba Løvenskiold, Marit Tjessem og Magnar Fjeldvær. Rad 1 f.v.: Emma Tallulah Behn, Leah Isadora Behn, Maud Angelica Behn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus POOL Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Lørdag kveld var det familiefotografering på Skaugum i peisestua i forbindelse med kongeparets 25 år på tronen. Rad 4 bak fra venstre: Carl Christian Ferner, Anna-Stina Slattum Ferner, Carl Christian Dahl, Ian Swanstrøm, Dag Swanstrøm, Anne Karine Swanstrøm, Christian Fredrik Lorentzen, Sophia Lorentzen, Olav Alexander Lorentzen, Victoria Ragna Lorentzen Ribeiro, Felipe Falcao, Madeleine Ferner Johansen, Sebastian Ferner Johansen, Stella Ferner, Edward Ferner og Benjamin Ferner Beckmann. Rad 3 f.v.: Ingeborg Ribeiro, Paulo Ribeiro, Martha Lorentzen, Haakon Lorentzen, Cathrine Ferner, Johansen, Arild Johansen, Margrét Gudmuindsdottitr Ferner, Alexander Ferner, Benedikte Ferner, Aage Hvinden, Elisabeth Ferner, Anders Leegård. Rad 2 bak f.v.: Karl Otto Haraldsen, Lene Haraldsen, Ari Behn, prinsesse Märtha Louise, dronning Silvia av Sverige, kong Carl Gustaf, dronning Sonja, kong Harald, dronning Margrethe av Danmark, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Astrid, Erling Lorentzen, Ebba Løvenskiold, Marit Tjessem og Magnar Fjeldvær. Rad 1 f.v.: Emma Tallulah Behn, Leah Isadora Behn, Maud Angelica Behn, prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus POOL Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Kong Harald og dronning Sonja feiret sine 25 år som regenter med en privat middag på Skaugum.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omgitt av sin familie og venner, blant dem det svenske kongeparet og dronningen av Danmark, ble de norske regentene feiret av de rundt 50 gjestene.

Alle ble fotografert samlet i peisestua. Det skal være lenge siden kong Harald, kong Carl Gustaf og dronning Margrethe er blir fotografert sammen.

Les også: Her er de nye offisielle bildene av kongefamilien

Erling Lorentzen, enkemannen etter prinsesse Ragnhild, hadde med seg sin venninne Ebba Løvenskiold.

Flere av de festkledde gjestene kjørte i kortesje fra Slottet i Oslo til kronprinsparets hjem i Asker.

Les også: Kong Harald var «lettere livredd» da han overtok

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus