En omkom i trafikkulykke i Hedmark

En kvinne i 60-årene omkom i en trafikkulykke på riksvei 25 i Midtskogen i Hedmark tirsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg er en person fraktet til traumemottaket ved Hamar sykehus, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter.

To personbiler og et vogntog var innblandet i ulykken.

– Men vi er usikre på hvor mye vogntoget har vært involvert i ulykken. Det vi vet nå er at en personbil trolig har fått skrens og at den har kommet over i motgående kjørefelt. Der traff den en personbil, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Bjørn Lagmannsveen til NRK.

Det satt to personer i bilen som fikk skrens, og det var den ene av disse, en kvinne i 60-årene, som omkom, opplyser politiet til Østlendingen. Ifølge avisen ble en person i den andre bilen alvorlig skadd.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 19.28.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden