Gutt (16) omkom i trafikkulykke på E6

Natt til søndag ble en 16-åring påkjørt og drept da han gikk ut av bilen han var passasjer i, etter å ha stoppet ved en annen bil som hadde kjørt av veien.
Natt til søndag ble en 16-åring påkjørt og drept da han gikk ut av bilen han var passasjer i, etter å ha stoppet ved en annen bil som hadde kjørt av veien. Foto: Remi Presttun / NTB scanpix

En mann er siktet etter at en 16 år gammel gutt omkom i en ulykke på E6 ved Kløfta i Akershus natt til søndag. Gutten ble påkjørt da han prøvde å hjelpe føreren av en annen bil som hadde kjørt av veien.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øst politidistrikt sier det var den 16 år gamle Tom Pettersen fra Flateby i Enebakk kommune som omkom etter å ha blitt påkjørt ved E6 i Ullensaker lørdag kveld.

Ifølge politiet startet ulykken med en utforkjøring klokken 23.30, hvor føreren selv ringte til politiet og fortalte at han var uskadd.

– Slik det ser ut nå har en mann – som satt i en bil som stoppet for å hjelpe en bil som allerede sto i grøfta – blitt påkjørt og drept av en tredje bil, sier operasjonsleder Thorleif Skovereng i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.

Føreren av den tredje bilen, en mann i 20-årene fra Oslo, er siktet for uaktsomt drap.

Krimteknikere har natt til søndag vært på ulykkesstedet og gjort undersøkelser, og det pågår avhør av vitner og siktede for å klarlegge hva som har skjedd. Etterforskningen ledes av Ullensaker lensmannskontor.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus