Beboer antatt død etter boligbrann i Vefsn

Et bolighus brant helt ned i Drevja i Vefsn kommune i Nordland lørdag morgen. Den ene personen som bodde i huset, antas å ha omkommet.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om brannen klokka 6.01 lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent.

– Brannen er nå slukket, men boligen er helt nedbrent. Den ene personen som bodde i huset, er fremdeles savnet. Vi antar at vedkommende er omkommet i huset, sier operasjonsleder Jon Røsdal i Nordland politidistrikt til NTB.

Bolighuset lå på et gårdstun sammen med et annet bolighus og noen fjøs, melder TV 2. Fire personer ble evakuert fra det andre huset, men det ble etter hvert klart at det ikke var fare for spredning.

– De fire er uskadd, sier Røsdal.

Det vil være vakthold på stedet utover dagen lørdag. Politiet vil også gjøre avhør. Det er foreløpig ikke kjent hvordan brannen startet.

På grunn av varmen vil etterforskerne trolig ikke komme i gang med sine undersøkelser på branntomta før tidligst søndag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus