Jente (2) døde etter snøskredet på Svalbard

Noen har tent to lys, lagt ned to roser og tegnet et hjerte i snøen nedenfor husene som ble hardest rammet av skredet i Longyearbyen. To personer omkom, en voksen mann og et barn. Foto: Tore Meek (NTB scanpix)
Noen har tent to lys, lagt ned to roser og tegnet et hjerte i snøen nedenfor husene som ble hardest rammet av skredet i Longyearbyen. To personer omkom, en voksen mann og et barn. Foto: Tore Meek (NTB scanpix)

To år gamle Nikoline Røkenes døde på sykehus etter snøskredet i Longyearbyen på Svalbard.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det melder Svalbardposten mandag ettermiddag.

Faren til jenta har selv lagt ut en uttalelse fra familien på nettsidene til Longyearbyen lokalstyre.

Jenta ble berget ut av et hus sammen med ytterligere et skadd barn i samme familie. Toåringen ble først lagt inn på sykehus i Longyearbyen for deretter å bli fløyet til Tromsø for behandling. Hun døde søndag.

Personvernpolicy