Politiet frigir bilder av Galina Sandeva tatt timer før drapet

Politiet går ut med beskrivelse av klesdrakt til Galina Sandeva, som ble funnet død i sin egen bil på Bispekaia i Oslo.
Politiet går ut med beskrivelse av klesdrakt til Galina Sandeva, som ble funnet død i sin egen bil på Bispekaia i Oslo. Foto: Politiet / NTB scanpix

Politiet i Oslo håper overvåkingsbilder tatt av bulgarske Galina Sandeva (28) bare timer før hun ble drept, skal bidra til nye tips til etterforskerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire bildene viser den 28 år gamle kvinnen idet hun handler mat i Oslo sentrum ettermiddagen onsdag 16. desember. Hun ble fanget opp av overvåkingskameraer bare timer før politiet mener hun ble drept. Sandeva hadde på seg en kort mørk olivengrønn boblejakke med sort pelskrage, blå olabukser og svarte høyhælte støvletter til knehøyde.

– Dette er de samme klærne vi mener hun hadde på seg i tidsrommet da hun ble drept. Det kan være at noen har observert henne denne onsdagen erindrer det når de får se disse bildene av henne, sier leder Grete Lien Metlid for vold- og sedelighetsseksjonen ved Oslo politidistrikt til NTB.

Siste kjente observasjon av Sandeva er ved Stena-terminalen på Vippetangen i 20.30-tiden onsdag. Overvåkingsbildene er fra et annet sted i Oslo sentrum og på et tidligere tidspunkt.

Les også: Politiet tror drap i Oslo skjedde onsdag

Metlid vil ikke gir ytterligere opplysninger om hvorvidt Sandeva hadde på seg klærne da hun ble funnet drept i sin egen bil i Bispevika i Oslo sentrum torsdag.

– Men jeg kan bekrefte nå at politiets hovedteori er at dette er stedet der drapet fant sted, sier Metlid.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus