Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Os

Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter at hans kvinnelige kollega ble knivstukket mens de var på jobb ved en fabrikk på Søfteland i Os onsdag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen fremstilles for varetektsfengsling fredag ettermiddag, melder VG.

Det skal ikke ha vært noen konflikt mellom de to i forkant av hendelsen, og politiet vil foreløpig ikke si om de vet noe om motivet for knivstikkingen.

– Opplysningene så langt tyder på at det kan være uprovosert, men det er for tidlig å si, opplyser politiførstebetjent Rune Fimreite ved Os lensmannskontor til avisa.

Både den siktede og den fornærmede kvinnen er ansatt ved fabrikken GC Rieber Compact AS i Os. Det var ingen vitner til hendelsen, men andre kolleger holdt fast gjerningsmannen til politiet kom til stedet.

Kvinnen som ble knivstukket, ble kjørt til Haukeland universitetssjukehus, som onsdag opplyste at tilstanden hennes var alvorlig.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 09.45 onsdag morgen.

Les også: Flere siktede etter tablettforgiftning ved skole

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus