Resultatløst søk etter savnet kvinne i Vennesla

Søket etter den 26 år gamle kvinnen som har vært savnet i Vennesla siden torsdag, er avsluttet for dagen uten at det er blitt gjort funn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Letemannskapene søkte mandag i og rundt elva Otra.

– Etterforskningen av saken fortsetter, og det blir trolig gjennomført nye søk på dagtid tirsdag, sier operasjonsleder Sverre Birkeland i Agder politidistrikt til NTB.

Kvinnen ble sist sett i Blåveisstien i Vennesla rundt klokken 17 torsdag 10. desember. Hun skulle gå fra en venn i Blåveisstien til familie i Rakkestad, en distanse på 3-4 kilometer.

Ifølge politiet kom det inn flere tips og observasjoner i helgen.

– Vi er fortsatt interessert i opplysninger om hvor hun kan befinne seg og observasjoner etter torsdag klokken 17, sier lensmann John Thomas Homme i Vennesla.

Kvinnen er 165 centimeter høy, har halvlangt rødbrunt hår og er lys i huden. Hun var iført en blå/lilla boblejakke, mørke bukser, brune støvletter samt en rød og hvit lue og skjerf i samme farger.

Politiet gikk søndag fra dør til dør i nabolaget der hun sist ble observert, uten resultater. Politi og mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret søkte også etter kvinnen lørdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus