67-åring bortført og ranet i Bergen

En 67 år gammel mann er alvorlig skadd etter at han ble slått ned, bortført og ranet i Bergen sentrum onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

67-åringen har fortalt til politiet at han fikk en pose tredd over hodet idet han skulle sette seg inn i sin egen bil i Bergen sentrum.

– Mannen har sagt at han ble ført inn i en annen bil hvor han ble slått, frastjålet penger og fikk ødelagt mobiltelefonen. I et ubevoktet øyeblikk klarte han å stikke av fra bilen og kom seg til en kamerat som deretter meldte fra til politiet, sier operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Mannen er lagt inn på Haukeland universitetssjukehus, som opplyser at mannen er alvorlig skadd.

På grunn av helsetilstanden er 67-åringen ennå ikke blitt avhørt. Etter at kameraten meldte fra om voldsepisoden klokken 19.40 onsdag kveld, startet politiet kontroll av alle biler som skulle inn og ut av Bergen sentrum.

– Det var resultatløst, så vi har ikke mye å gå på. Vi har sikret fornærmedes bil og vil avhøre ham så snart det er mulig, sier Kronen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus