Tvillingbrødre (17) tatt for promillekjøring med kort tids mellomrom

En 17 år gammel gutt ble natt til søndag stoppet av politiet i Nedre Eiker i Buskerud med promille og for å ha kjørt uten førerkort. Et par timer senere ble tvillingbroren stoppet for det samme.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet stoppet den første broren fordi han kom kjørende uten lys på bilen, og som mistenkt viste det seg at han blåste over lovlig verdi, skriver VG.

Men da politiet to timer senere var på vei hjem til foreldrene hans for å varsle dem om hva 17-åringen hadde bedrevet, møtte de den samme bilen på veien. Denne gangen satt tvillingbroren bak rattet, også han med promille.

– Dette ser vi svært alvorlig på. De er 17 år. Ingen av dem har førerkort, og de er uerfarne sjåfører. I tillegg kjørte de med promille. De utgjorde en stor risiko i trafikken, sier operasjonsleder Erik Gunnerød i Søndre Buskerud politidistrikt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus