Meny

Truet med maskinpistol for å avslutte festen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Trondheim beslagla natt til torsdag en maskinpistol etter at den ble brukt til å true fram en avslutning på et nachspiel.

– Hendelsen skjedde på et nachspiel på Møllenberg der en person ville avslutte festen. Han fikk ikke ut alle festdeltakerne, og da dro han fram en MP-5 som han truet én av gjestene med, sier operasjonsleder Øystein Sagen i Sør-Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Politiet ble varslet, men flere av dem som var til stede trodde det bare var snakk om en våpenkopi eller en såkalt softgun, en luftpistol som skyter plastkuler. Men våpenet var ekte nok, selv om det ikke utgjorde noen reell fare.

– Det viste seg at det var en MP-5 tilhørende Forsvaret. Den hadde ikke tennstempel og kunne slik sett ikke skytes med, sier Sagen.

Politiet sier det ikke var noen dramatikk rundt hendelsen, men beslagla våpenet og oppretter sak mot en mann i 30-årene.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus