Mann til Ullevål etter fall i sjøen i Vestfold

En mann i 60-årene som falt i sjøen fra en båt utenfor Stavern i Vestfold torsdag morgen, er fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om hendelsen i 09.30-tiden, og alle nødetatene rykket ut til stedet.

– Mannen er fraktet til Ullevål sykehus. Det er for tidlig å si noe om skadeomfang, opplyser operasjonsleder Anne Meier i Vestfold politidistrikt til NTB.

Ifølge politiet falt mannen i sjøen fra en båt ikke langt fra brygga i Stavern. Han var om bord i båten med en annen person, som skal være i god behold.

Mannen ble reddet i land og det ble gjennomført gjenoppliving på stedet.

Vitner på stedet forteller til Østlands-Posten at mannen falt i sjøen da han skulle gå om bord i en fiskeskøyte. Skøyta gled ut fra brygga da mannen var på vei om bord.

Det var redningsskøyta som varslet nødetatene og rykket ut.

– Et vitne kastet seg i sjøen og svømte ut til ham. Han fikk holdt ham oppe i overflaten til vi kom frem, og fikk løftet ham om bord, sier Kjetil Bråthen, som var styrmann i redningsskøyta til avisen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus