Hurtigrute-ansatt funnet død på lugaren etter vold

En ung mann ble onsdag kveld funnet død på hurtigruteskipet Vesterålen når det lå til kai i Kristiansund. Her er skipet på vei ut Moldefjorden. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)
En ung mann ble onsdag kveld funnet død på hurtigruteskipet Vesterålen når det lå til kai i Kristiansund. Her er skipet på vei ut Moldefjorden. Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

En 26-årig mann ble funnet død i en lugar om bord i hurtigruteskipet Vesterålen. Han skal ha blitt utsatt for vold før avreisen fra Bergen og skal obduseres fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

– Dødsårsaken er ukjent. Avdøde skal ha opplyst til sine kolleger på båten at han hadde vært utsatt for en voldshendelse før ombordstigning i Bergen tirsdag, sier politiadvokat Knut Meek Corneliussen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt.

Den døde er fraktet til Trondheim for obduksjon, noe som skjer fredag formiddag, skriver Tidens Krav.

Politiet sier at ingenting tyder på at mannen er utsatt for noe kriminelt etter at han kom om bord. Han skal ha fortalt kollegene at han var blitt utsatt for et ran, og han blødde fra nesa da han kom om bord i skipet i Bergen.

Mannen var ansatt i Hurtigruten og var ifølge NRK en 26-åring fra Kristiansund.

Ifølge Tidens Krav fikk politiet beskjed om dødsfallet ved 22-tiden onsdag, mens Hurtigruten lå til kai i Kristiansund.

Hurtigruteskipet skulle etter planen ha reist videre klokken 23 onsdag, men ble liggende ved kai til 2.30-tiden mens politiet gjorde krimtekniske undersøkelser om bord.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus