Meny

En pågrepet etter funn av eksplosiver i Grimstad

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En person er pågrepet etter at det ble funnet eksplosiver ved et kommunalt boligkompleks utenfor Grimstad sentrum søndag kveld.

Agder politidistrikt opplyser at en person ble pågrepet mandag klokken 11 og innbrakt til Grimstad politistasjon. Ifølge Agderposten hadde politiet lett etter en mann i 40-årene. Det er ikke kjent om den pågrepne er denne mannen.

Bombegruppen fra Oslo-politiet ble tilkalt etter at det ble gjort funn av en mistenkelig gjenstand i en pose søndag kveld. Politiet fikk først melding i 21-tiden, og holdt vakt på stedet til bombegruppen ankom. Ingen av beboerne i leilighetene rundt funnstedet ble evakuert.

Natt til mandag uskadeliggjorde bombeekspertene det de betegnet som et sprenglegeme. Innsatsleder Lennart Tønnesen hos politiet i Grimstad fortalte til Agderposten at det dreide seg om flere fenghetter, som kunne medført betydelig skade om de hadde gått av.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus