Meny

Kvinne kritisk skadd etter voldshendelse i Drøbak

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne som torsdag skal ha blitt utsatt for grov vold i sitt hjem i Drøbak, er innlagt på sykehus med livstruende skader. Kvinnens samboer er varetektsfengslet.

Samboeren er siktet for grov kroppsskade og familievold og ble fremstilt for varetektsfengsling i Follo tingrett fredag ettermiddag. Politiet fikk medhold i sin begjæring om fengsling i fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud, opplyser politiet i Follo.

Paret i midten av 30-årene er norske statsborgere, opprinnelig fra Eritrea og Etiopia, opplyser politiet. De to bodde i Drøbak sammen med kvinnens to mindreårige barn.

– Vi ble varslet klokken 14.23 om voldshendelsen. Politi og ambulansepersonell ankom raskt stedet, og det ble startet førstehjelp på kvinnen som var alvorlig skadd og bevisstløs. Siktede ble pågrepet raskt etter at politiet ankom stedet, sier politiadvokat Patrick Steensby i Follo politidistrikt.

Volden skal ha skjedd i familiens bolig, og politiet har vært på det samme stedet tidligere i år i forbindelse med en voldshendelse. Ett av kvinnens barn, en tiåring, var til stede under episoden.

– Vi har planlagt tilrettelagte avhør av det barnet og videre avhør av andre sentrale personer i saken. Barna blir godt ivaretatt av hjelpeapparatet i kommunen, opplyser politiadvokaten.

Akershus Amtstidende skriver at det var et postbud som hørte bråk og ringte politiet.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært