Facebook-kontoen til Storhaug gjenåpnet

Hege Storhaug i organisasjonen Human Rights Service er kastet ut av Facebook.
Hege Storhaug i organisasjonen Human Rights Service er kastet ut av Facebook. Foto: NTB scanpix

Hege Storhaug i organisasjonen Human Rights Service er tilbake på Facebook, etter at hun tidligere tirsdag ble kastet ut.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storhaugs fikk tirsdag kveld sin Facebook-konto stengt etter at flere har rapportert inn profilen hennes for å være full av upassende innhold.

Overfor Aftenposten bekreftet Storhaug at hennes private Facebook-profil var stengt, men hvorfor profilen hennes var stengt visste hun ikke.

Styreleder Hossam Belkilani i organisasjonen Norges Unge Muslimer skriver imidlertid på Facebook at det er de som har sørget for at Storhaug er kastet ut ved å rapportere henne inn for upassende innhold.

Tilbakemeldingen på rapporteringen fra Facebook lød som følger:

«Takk for at du gjør oss oppmerksom på profilen du rapporterte for å være full av upassende innhold. Vi fjernet profilen fordi den strider mot Facebooks standarder. Vi har informert Hege Storhaug om at profilen er blitt fjernet, men ikke at du rapporterte den, skriver Facebook.

Utestengelsen varte ikke lenge. Ved 20.30-tiden var Storhaug sluppet inn i varmen igjen av Facebook.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus