Justin Bieber: – Jeg tar over showet

Her stjeler Bieber showet fra Thomas og Harald. Se video!

Den kanadiske superstjernen Justin Bieber tok like godt over som programleder da han stilte opp i TV 2s «Senkveld»-studio.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Iført caps, hettegenser og hullete dongeribukser ruslet Bieber inn i studio, grep mikrofonen og begynte å intervjue TV 2-paret Thomas Numme og Harald Rønneberg.

– Hvordan er det å være verdenskjent?, spurte Bieber.

– Jeg er bare en talkshow-vert. Jeg bare stiller spørsmål og sånt tull, spøkte han videre mens Numme og Rønneberg gapskrattet.

Superstjernen dro tre låter i studio, kun akkompagnert av gitar, blant dem den nye hiten «What Do You Mean?», i tillegg til «Hold Tight» og «As Long As You Love Me», mens han klaget over hes stemme.

– Jeg tror jeg har bronkitt eller noe, sa han.

Etter opptaket skulle Bieber holde en minikonsert for om lag 950 publikummere på Chateau Neuf.

Les også: Irritert Bieber gikk av scenen etter én låt

– Norske fans er best

Jubelen steg i taket blant de om lag 100 «belieberne» i studio da 21-åringen erklærte at fanskaren i Norge er helt spesiell.

– Mine norske fans er de største i verden, sa Bieber.

Blant dem som hadde sikret seg billett til studioopptaket, var Maria (14), Herman (18) og Sara (18). De mener det er lett å forklare Biebers enorme popularitet.

– Han lager bra musikk. Og så er han veldig søt og flink til å danse, slår Maria fast.

Herman tror grunnen til at Justin Bieber skaper så mye hysteri blant særlig unge jenter, er at han er i samme aldersgruppe.

– Han er liksom oppnåelig. Det går an å drømme om han, sier han til NTB.

– Alt han synger om, handler om kjærlighet. Og så virker han så snill. Jeg tror det har mye å si, mener Sara.

Overraskelsesbesøk

Bieber ankom Norge i all hemmelighet med privatfly fra Madrid ved 04.30-tiden natt til torsdag. Utenfor Holmenkollen Park Hotell, der stjernen hvilte ut før opptakene i Chateau Neuf, dukket det etter hvert opp titalls «beliebers» som hang rundt inngangen, lot seg intervjue og sang Bieber-låter.

Les også: Bieber tok Norge på senga – landet natt til torsdag

Blant dem var tre 17 år gamle jenter som hadde tatt turen helt fra Finland for å se sitt idol, selv om de ikke hadde billetter til konserten.

Da fansen begynte å samle seg utenfor Chateau Neuf allerede tidlig torsdag ettermiddag, dro 21-åringen selv på overraskelsesbesøk til en skatepark i Bærum, der han arrangerte en konkurranse på skateboard, før han dro videre til 7. klasse ved Eikeli barneskole.

Der spilte han «hangman» i klasserommet og lot seg avfotografere på gruppebilde med elevene. Flere av jentene så rimelig himmelfalne ut.

– Hvordan var det da de skjønte hvem du var?, spurte Senkveld-programlederne.

– Det var helt utrolig. Men det er så mye mørk energi i verden, så jeg tror det kan bety mye om jeg sprer litt glede og lys i livet, sier Bieber.

Tendenser til hysteri

Utenfor Chateau Neuf ble det tendenser til hysteri da stjernen omsider ankom utpå kvelden. Til tross for det store sikkerhetsoppbudet, greide mange å krabbe under de oppsatte gjerdene og løpe hylende fram for å få et glimt av popidolet.

Grunnen til at kanadieren er i Oslo, er for å promotere sitt nye album «Purpose», som kommer ut fredag 13. november.

Hans forrige plateutgivelse var «Under The Mistletoe», som kom i 2011.

Les også:

Justin Bieber siktet etter kollisjon i Canada

Justin Biebers graffiti snur australsk by på hodet

Våte billetter forsinket Bieber-konserten

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus