– Det er absolutt mulig at vi tråkker feil

– Det er absolutt mulig at vi tråkker feil i forhold til detaljer, men hovedretningen er vi veldig trygg på, sier kronprins Haakon om framtidskonferansen SIKT.
– Det er absolutt mulig at vi tråkker feil i forhold til detaljer, men hovedretningen er vi veldig trygg på, sier kronprins Haakon om framtidskonferansen SIKT. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Tross rabalderet i fjor gleder kronprinsen seg til igjen å arrangere konferansen SIKT, denne gangen i Bergen med ledelse som tema.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg håper SIKT vil utfordre, motivere og involvere, skriver kronprinsen i invitasjonen til årets konferanse om framtidens Norge, altså med ledelse som tema.

I tillegg til at kronprinsen bidrar, skal kronprinsesse Mette-Marit være med på konferansens andre dag, der hun har en såkalt «fireside chat», samtale ved peisen, med generalsekretær Bawa Jain i World Council of Religious Leaders.

Les også: Kronprinsessen: – Jeg forstår at folk reagerer

Før åpningen av SIKT 2015 vil kronprinsen møte lokalt næringsliv under et seminar i regi av Bergen Næringsråd og møte unge næringslivsnettverk i regionen.

I forbindelse med SIKT 2014 i Tromsø, fikk kronprins Haakon kritikk for valg av samarbeidspartnere og for å ha beveget seg over i et politisk landskap.

Da han kommenterte kritikken i Dagbladets Magasinet mente han ikke SIKT var et feilskjær:

– Men samtidig er det sånn at vi sikkert vil lære underveis, og gjøre ting enda bedre. Finne en bedre balanse, bedre metoder og bedre måter å gjøre ting på.

– Det er absolutt mulig at vi tråkker feil i forhold til detaljer, men hovedretningen er vi veldig trygg på. (©NTB)

Flere saker fra ABC Nyheter

Personvernpolicy