Meny

Stordalen åpner opp om kona Gunhilds sykdom

Petter Stordalen med kona Gunhild Stordalen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Stordalen skriver i sin nye bok at kona Gunhild Stordalen er blitt dårligere etter den eksperimentelle behandlingen hun fikk i Amsterdam.

«Hele Norge tror at Gunhild er frisk. Hun har vært på Skavlan, hun har latt seg intervjue, og hun har sagt at den verste faren er over. Det ingen vet, er at hun har blitt dårligere. De siste nettene har hun nesten ikke sovet», skriver Stordalen i bokas forord, som er datert til 12. mai i år.

Gunhild Stordalen ble rammet av den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose i fjor. Etter å ha gjennomgått eksperimentell behandling i Amsterdam i Nederland, gjestet hun «Skavlan» i mars i år.

I «Jeg skal fortelle deg min hemmelighet», som utgis lørdag, skriver han i et kapittel datert 20. mai i år:

«Hun har bare nevnt Sveits noen ganger. Sveits er det siste alternativet. Sveits er endestasjonen.»

Gunhild har beholdt roen og hele tiden sett framover, til tross for sykdommen, skriver Stordalen videre.

«Men jeg vet at hun i det stille har begynt å forberede seg på det verste. Og jeg vet at hun ikke vil leve som en slave av sykdommen. Det er derfor hun har nevnt Sveits», skriver han.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus