Kripos på plass i Haugesund etter drap

Kripos på plass i Haugesund etter drap

Et ektepar, en mann i 50-årene og en kvinne i 40-årene, ble natt til lørdag funnet hardt skadd i sitt hjem i Haugesund. Begge ble erklært døde kort tid etterpå.
Et ektepar, en mann i 50-årene og en kvinne i 40-årene, ble natt til lørdag funnet hardt skadd i sitt hjem i Haugesund. Begge ble erklært døde kort tid etterpå. Foto: Kjell Bua / NTB scanpix

Det foregår full etterforskning av det politiet mener er et drap og et selvdrap i Haugesund. Kripos har ankommet for å bistå.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Analysene av dette arbeidet vil ikke foreligge med det første, kommenterer stasjonssjef Edgar Mannes ved Haugesund politistasjon i en pressemelding søndag.

Han mener etterforskningsarbeidet har kommet langt, og forteller at politiet har gjennomført en rekke avhør av personer som kan si noe om omkringliggende forhold. Blant de avhørte er ekteparets to barn, en 15 år gammel jente og en 19 år gammel mann. Søskenparet var til stede i leiligheten under voldsepisoden. Det var jenta som kontaktet politiet i 3-tiden natt til lørdag.

Les også: Trolig drap og selvdrap i Haugesund

Barna blir nå ivaretatt av barnevernet og kommunens kriseteam.

Politiet mener det er snakk om et drap og et selvdrap etter at ekteparet ble funnet med betydelige stikkskader på soverommet i deres bolig i Kirkegata i Haugesund sentrum. En av de døde ble erklært død på stedet. Den andre ble forsøkt gjenopplivet og fraktet til sykehus, hvor også denne personen ble erklært død.

De døde er en kvinne i 40-årene og en mann i 50-årene.