Meny

Privatfly snurret under landing på Gardermoen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et lite privatfly hadde problemer med understellet og snurret da det landet på Oslo lufthavn Gardermoen fredag ettermiddag. Ingen av de to personene om bord ble skadd i hendelsen.

– Flyet snurret under landing, men begge om bord kom uskadd fra det. Beredskapen vår fungerte som den skulle, og flyet blir tauet vekk for rutinemessige undersøkelser, opplyser kommunikasjonssjef Joachim Andersen ved Oslo lufthavn til NTB.

Ifølge TV 2 fikk brannvesenet melding om at flyet hadde problemer når det nærmet seg Gardermoen klokka 13.19. Ifølge Andersen landet flyet sju minutter senere.

– Personene har det heldigvis veldig bra. Det var full beredskap og trafikken kom raskt i gang igjen. Hendelsen får trolig minimale konsekvenser for de øvrige reisende i form av noen få minutters forsinkelse, sier Andersen.

Brannvesenet var på rullebanen med tre biler og helsepersonell, og politi rykket også ut.

– Hva som har forårsaket spinnen under landing vet vi ikke, men jeg har fått beskjed om at det har vært indikasjoner på problemer med understellet, sier kommunikasjonssjefen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus