Politiet i Ofoten mottok nødtelefoner fra kjøttkakemiddag

En kjøttkakemiddag må ha gått aldeles skeis i Narvik onsdag formiddag. Politiet i Ofoten tvitret nemlig i 9.30-tiden om at de hadde fått en telefon fra både en kvinne og en mann som ringte inn på hver sin nødlinje angående middagen.
En kjøttkakemiddag må ha gått aldeles skeis i Narvik onsdag formiddag. Politiet i Ofoten tvitret nemlig i 9.30-tiden om at de hadde fått en telefon fra både en kvinne og en mann som ringte inn på hver sin nødlinje angående middagen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

En kjøttkakemiddag må ha gått aldeles skeis i Narvik i Nordland onsdag formiddag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Ofoten tvitret nemlig i 9.30-tiden at de hadde fått to telefoner – en fra en kvinne og en mann – som begge ringte inn på hver sin nødlinje, ifølge Ofotingen.

Men de to hadde tydeligvis ikke sammenfallende syn på hendelsesforløpet eller om det i det hele tatt dreide seg om et middagsbesøk.

«Damen, tilknyttet eskortetjenester, sa hun ble truet av mannen. Mannen sa at kvinnen hadde bitt ham flere ganger. Foranledningen til hendelsen er noe uklar, men mannen hevdet han bare hadde invitert henne på kjøttkaker til middag», heter det i Twitter-meldingen.

Personvernpolicy