Meny

Mann pågrepet for oppbevaring av grove overgrepsbilder

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann fra Nord-Trøndelag er pågrepet og siktet for oppbevaring av overgrepsmateriale som omhandler barn. Mannen er pågrepet som ledd i en større etterforskning, opplyser politiet.

Mannen i begynnelsen av 40-årene ble pågrepet torsdag og skal fremstilles for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett fredag ettermiddag, opplyser politiet i Nord-Trøndelag.

– Omfanget av de eksisterende sakene er stort og det er enorme mengder datamateriale som er avdekket og beslaglagt. Sakene har høy prioritet i distriktet og vi kan ikke utelukke at det vil bli gjort flere pågripelser, skriver politiet i en pressemelding.

Les også: Over­g­reps­sak i Trøndelag omfatter spedbarn

En del av materialet viser ekstremt grove, seksuelle overgrep mot barn helt ned i spedbarnsalderen.

Fra tidligere i år er til sammen ti menn i Sør-Trøndelag siktet for blant annet oppbevaring og distribusjon av overgrepsbilder, hvorav to av dem ble siktet senest i juli i år. Foreløpig er det ikke kjent hvilke av disse sakene som er koblet til hverandre gjennom etterforskningen.

Les også: Flere hundre nordmenn bruker grov barne­porno hver dag

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus