Meny

14 evakuert etter brann i Bergen

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

14 personer er evakuert etter at det begynte å brenne i et hus med flere leiligheter i Bergen natt til torsdag. Brannen er under kontroll, og ingen skal være skadd.

– Vi har ikke fått melding om personskader. Det måtte eventuelt være at noen har pustet inn noe røyk, sier operasjonsleder Morten Kronen i Hordaland politidistrikt til NTB.

– Det ryker mye, og vi har derfor bedt folk i området om å holde vinduene lukket, legger han til.

Politiet fikk melding om brannen klokken 00.26 natt til torsdag. Brannvesenet meldte da at det hadde begynt å brenne på kjøkkenet i et hus i Bøhmergaten i nærheten av Danmarks plass i Bergen.

– Etter kort tid kom det flammer gjennom taket, forteller Kronen og sier det er snakk om et eldre hus i mur og tre med flere leiligheter.

Ved 1.30-tiden melder både brannvesenet og politiet at brannen er under kontroll og at røyken avtar. Det skal aldri ha vært noen umiddelbar fare for spredning.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus