Meny

Stor politiaksjon mot Hells Angels i Ringsaker

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet aksjonerer formiddag mot Hells Angels på Bergshøgda i Ringsaker. Et politihelikopter, en panserbil og tungt bevæpnet politi deltar.

To menn befant seg på adressen da lokalt politi aksjonerte sammen med tjenestemenn fra Kripos onsdag formiddag. De gjorde ingen form for motstand da aksjonen startet og ble pågrepet, skriver Hamar Arbeiderblad.

– Politiet kom i kontakt med disse uten at det oppsto noen form for dramatikk.

De truet ikke med våpen eller satte seg på noen måte til motverge, sier lensmann Terje Krokstad i Ringsaker til avisen.

Politiet har beslaglagt brukerutstyr for narkotika og to ulovlige våpen/våpenlignende gjenstander, skriver politiet i en pressemelding onsdag ettermiddag.  I tillegg er det beslaglagt to ulovlig oppsatte overvåkningskamera.

Det ble dessuten gjort et stort våpenbeslag på en avsidesliggende eiendom da væpnet politi aksjonerte i en nøye planlagt og tilrettelagt aksjon fredag. Avisen har informasjon om at det kan dreie seg om et tosifret antall skytevåpen.

To menn er varetektsfengslet etter denne aksjonen. Politiet knytter minst en av dem til Hells Angels. Den ene av dem er i 40-årene og kommer fra Hedmark.

– Han erkjenner straffskyld for brudd på våpenloven, sier mannens forsvarer, advokat Anders Frydenberg.

Politiet fortsetter etterforskningen og kan ikke utelukke flere pågripelser.
Begge de pågrepne etter ransakingen i dag blir løslatt etter avhør.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus