Meny

Fortsatt ingen spor etter savnet mann i Rennebu

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet leter fortsatt med full styrke etter en dement mann som ble meldt savnet Rennebu kommune i Sør-Trøndelag onsdag ettermiddag.

Fredag morgen trappet politiet opp søket etter mannen og lette med bistand fra et Sea King-helikopter i tillegg til mannskaper fra Røde Kors, Sivilforsvaret og Heimevernet. Det er fortsatt ikke funnet spor etter mannen.

– Luftsøket med Sea King-helikopteret ble avsluttet fredag ettermiddag, men den øvrige leteaksjonen pågår med full styrke, opplyser operasjonsleder Bernt Tiller i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Les også: Søk etter eldre mann i Rennebu

Søket har også har vært forsterket med politihelikopter samt politi- og redningshunder.

Den 70 år gamle demente mannen har vært savnet siden klokken 16 onsdag. Han er 185 centimeter høy og iført en svart joggebukse, svart fleecejakke og mørk T-skjorte. Han har på seg joggesko og har gyngende gange, ifølge politiet.

Populært