Politiet etterforsker mulig voldtekt på festival i Telemark

Politiet har startet etterforskning i forbindelse med Treungenfestivalen i Telemark. Det er snakk om en mulig voldtekt, ifølge Agderposten.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Vi etterforsker en mulig straffesak. Ingen er foreløpig pågrepet i saken, og vi ønsker ikke å kommentere saken utover det så tidlig i etterforskningen, sier jourhavende jurist Jeanette Knutsen i Telemark politidistrikt til NTB.

Hendelsen skal ha funnet sted torsdag kveld, og politiet har vært på stedet.

– Vi fikk beskjed om å stenge av toalettanlegget av politiet i natt, på grunn av en mulig voldtekt. De foretok så noen undersøkelser. Anlegget er nå åpnet igjen. Dette er veldig trist for alle, sier Jørgen Solberg, som tok initiativ til festivalen i 2003, til Agderposten.

Personvernpolicy