Mann meldte seg etter stikkepisode i Oslo sentrum

Politiet vet ikke hva som skjedde før en mann ble funnet med kritiske stikkskader i Storgata i Oslo onsdag kveld. Den antatte gjerningsmannen meldte seg for politiet samme natt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Det var en som kom og meldte seg, og vi antar at dette er gjerningsmannen. Han vil bli avhørt nå i løpet av ettermiddagen, sier politiførstebetjent Ann Kristin Grosberghaugen i Oslo politidistrikt til NTB torsdag.

Den mulige knivstikkingen ble meldt inn til operasjonssentralen i Oslo klokka 21.26. En politipatrulje var ute på et annet oppdrag i området da den kom over en skadd mann.

Offeret ble påført livstruende skader og lå torsdag ettermiddag kritisk skadd på Oslo universitetssykehus i påvente av en ny operasjon. Tilstanden hans var stabil, har sykehuset opplyst til politiet.

Les også: Mann livstruende skadd etter mulig knivstikking i Oslo

Mannen er ikke avhørt på grunn av tilstanden. Politiet vet så langt heller ikke noe om relasjonen mellom antatt gjerningsmann og offer.

Den siktede ble pågrepet klokken 00.20 natt til torsdag. Det var en rekke vitner til hendelsen. Vitner skal dessuten ha sett en høy, mørkhudet mann mellom 30 og 35 år gå fra stedet.

– Vi har avhørt flere av dem, og flere vitner skal avhøres i løpet av dagen, sier Grosberghaugen.

Personvernpolicy