Mann livstruende skadd etter mulig knivstikking i Oslo

En mann er pågrepet, mistenkt for en mulig knivstikking i Storgata i Oslo onsdag kveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Mannen ble pågrepet klokken 00.20 natt til torsdag. Jeg kan ikke kommentere forhold rundt pågripelsen, hvordan den skjedde eller hvem den mistenkte er. Saken overlates til voldsavsnittet, opplyser operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til NTB.

Den mulige knivstikkingen ble meldt inn til operasjonssentralen i Oslo klokka 21.26. En politipatrulje var ute på et annet oppdrag i området da den tilfeldigvis kom over en skadd mann.

– Politiet på stedet vurderte at mannen er så alvorlig skadd at han blir kjørt til akutten ved Ullevål med en gang. Vi ventet ikke på ambulansen, sa operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB tidligere onsdag kveld.

Vitner skal ha sett en høy, mørkhudet mann mellom 30 og 35 år gå fra stedet. Mannen skal være iført rød skjorte og jeans, opplyser Skott.

Skott sa til NTB at mannen ikke kan ha ligget lenge i gata før han ble funnet av politiet. Den skadde hadde stikkskader, men politiet er ikke sikre på om det er brukt kniv eller en annen skarp gjenstand.

Sent onsdag kveld ble den skadde mannen operert på Ullevål sykehus.

– Sykehuset har opplyser at tilstanden nå er stabil, sier operasjonsleder Krokan.

Tidligere onsdag vurderte sykehuset tilstanden som kritisk og ustabil. Skadene hans er livstruende.

Personvernpolicy