Mann tiltalt for frihetsberøvelse, vold og trusler i Fana

En mann i 40-årene er tiltalt for frihetsberøvelse, vold og trusler, etter at han i amfetaminrus skal ha holdt ekssamboeren og deres barn innesperret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen skal ha oppsøkt sin tidligere samboer i bydelen Fana i Bergen den 25. mars i år, før han ifølge tiltalen var voldelig og truende mot henne, skriver Bergens Tidende. Volden skal ha omfattet kvelertak, slag og at mannen dro henne i hodet.

Frihetsberøvelsen mannen er tiltalt for går ut på at han angivelig sperret ekssamboeren og barnet inne i rundt fem timer samme dag.

Mannen, som hele tiden har nektet straffskyld, ble arrestert og varetektsfengslet, før han i april ble løslatt på visse vilkår. I midten av forrige uke ble den tiltalte pågrepet av politiet etter å ha brutt vilkårene.

Tiltalen som er tatt ut av statsadvokaten i Hordaland, omfatter også promillekjøring og narkotika. Etter at han ble pågrepet i sist uke pådro han seg i tillegg nye straffbare forhold, der vold mot to polititjenestemenn er blant de mest alvorlige, sier politifullmektig Lillian Anderson til Bergens Tidende.

Personvernpolicy