Mann tiltalt for frihetsberøvelse, vold og trusler i Fana

En mann i 40-årene er tiltalt for frihetsberøvelse, vold og trusler, etter at han i amfetaminrus skal ha holdt ekssamboeren og deres barn innesperret.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen skal ha oppsøkt sin tidligere samboer i bydelen Fana i Bergen den 25. mars i år, før han ifølge tiltalen var voldelig og truende mot henne, skriver Bergens Tidende. Volden skal ha omfattet kvelertak, slag og at mannen dro henne i hodet.

Frihetsberøvelsen mannen er tiltalt for går ut på at han angivelig sperret ekssamboeren og barnet inne i rundt fem timer samme dag.

Mannen, som hele tiden har nektet straffskyld, ble arrestert og varetektsfengslet, før han i april ble løslatt på visse vilkår. I midten av forrige uke ble den tiltalte pågrepet av politiet etter å ha brutt vilkårene.

Tiltalen som er tatt ut av statsadvokaten i Hordaland, omfatter også promillekjøring og narkotika. Etter at han ble pågrepet i sist uke pådro han seg i tillegg nye straffbare forhold, der vold mot to polititjenestemenn er blant de mest alvorlige, sier politifullmektig Lillian Anderson til Bergens Tidende.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus