Brannen i Tønsberg blusset opp igjen

<p>Slik så det ut torsdag da det hadde begynt å brenne i en lagerbygning i Tønsberg. Søndag morgen måtte brannvesenet rykke ut for å starte opp igjen etterslukkingen.</p>
<p><br></p>
Slik så det ut torsdag da det hadde begynt å brenne i en lagerbygning i Tønsberg. Søndag morgen måtte brannvesenet rykke ut for å starte opp igjen etterslukkingen.
Foto: Claus Lunde / NTB scanpix

Brannvesenet rykket søndag morgen ut til lagerområdet som brant ned på Narverød i Tønsberg tidligere denne uka.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vestviken 110-sentral opplyser at de reiste ut for å drive etterslukking i Narverødveien.

Også Vestfold politidistrikt melder at det kom inn melding om at det brant igjen i Basa-huset. NTB får imidlertid opplyst at flammene raskt ble slått ned.

Brannvesenet blir likevel værende en stund på branntomta for å overvåke situasjonen.

Brannvesenet fikk melding om det som utviklet seg til å bli en svært omfattende brann i lagerbygningen og kontorbygget ved lokalene i Narverødveien klokken 12.24 torsdag ettermiddag.

Fredag morgen hadde brannvesenet endelig slukket flammene, og evakuerte fikk klarsignal av politiet til å flytte hjem igjen. Store verdier og mange personlige eiendeler hadde da gått opp i røyk.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus