Politiet etterforsker dødsfall i Trondheim

Den døde ble funnet i området Østre Rosten i Trondheim.
Den døde ble funnet i området Østre Rosten i Trondheim. Foto: Frank Valde / NTB scanpix

Politiet har satt i gang etterforskning etter funn av en død person i et skogholt ved Heimdal i Trondheim. Personen kan ha vært død i flere uker eller måneder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Liket bærer preg av å ha ligget lenge ute, forteller Anders Sunde-Eidem, leder for etterforskningsseksjonen i Sør-Trøndelag politidistrikt, til NTB.

Den første meldingen tydet på at den døde personen var innpakket, men dette viste seg å ikke være tilfelle etter nærmere undersøkelser, opplyser politiet.

Den døde personen vil sannsynligvis bli obdusert lørdag.

Mistenkelig dødsfall

Politiet har ennå ikke kartlagt avdødes identitet. Sunde-Eidem opplyser at politiet sjekker funnet opp mot interne register over savnede personer.

– Flere personer er savnet i Sør-Trøndelag, så vi må gå gjennom det vi har, sier etterforskningslederen.

Politiet opplyser at etterforskningen så langt ikke har styrket mistanken om at personen er drept, men dødsfallet etterforskes som mistenkelig.

Ifølge Sunde-Eidem har politiet fortsatt lite informasjon.

– Det er altfor tidlig å si om det har skjedd noe straffbart. Dette er en spesiell sak, legger han til.

Like ved E6

Den døde ble funnet av en mann som var ute og luftet hunden sin fredag ettermiddag. Levningene lå på bakken ved et industriområde ved Øvre Rosten ved Heimdal, sør for Trondheim sentrum. Funnstedet ligger like ved E6.

Sør-Trøndelag politidistrikt hadde teknikere, etterforskere og to politipatruljer på plass på stedet fredag kveld. I tillegg jobbet flere etterforskere og analytikere med saken.

– Vi har 15-20 personer som jobber med saken, sier etterforskningslederen.

Personvernpolicy