Voldtektstiltalt mann (43) filmet angivelige overgrep

Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix

En 43 år gammel mann vil bli konfrontert med sine egne bilder og filmer når han over sommeren møter i Stavanger tingrett, tiltalt for voldtekt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen nekter straffskyld etter tiltalen for voldtekt av en kvinne som var ute av stand til å motsette seg overgrepet fordi hun sov eller var for ruset. Han medgir imidlertid at han hadde seksuell omgang med henne en junidag for to år siden, men hevder det var frivillig, ifølge Rogalands Avis.

Filmene og bildene mannen tok av det angivelige overgrepet er sentrale bevis i saken og skal spilles av i retten, når saken kommer til behandling 25. september. Den tiltalte 43-åringen har forklart seg om dette materialet til politiet, ifølge forsvareren, advokat Anne Kroken.

– Og han fastholder at det ikke har foregått noe straffbart, sier hun.

Personvernpolicy