Norske proffseirer i boksing

Tim-Robin Lihaug i aksjon mot ungarske Istvan Zeller i lørdagens proffboksestevne i København. Foto: Thomas Sjørup, NTB scanpix
Tim-Robin Lihaug i aksjon mot ungarske Istvan Zeller i lørdagens proffboksestevne i København. Foto: Thomas Sjørup, NTB scanpix

Alle de tre nordmennene som bokset forkamper på Nordic Fight Night-stevnet i boksing i København lørdag vant sine kamper.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tim-Robin Lihaug møtte ungarske Istvan Zeller, som steppet inn da italieneren Giuseppe Brischetto måtte trekke seg med en skade. Han avgjorde kampen i tredje runde, da han stoppet Zeller med et knallhardt kroppsslag.

– Jeg er fornøyd med kampen. Jeg visste hvordan det kom til å utvikle seg og gjorde akkurat det jeg hadde planer om, sa Lihaug etter kampen.

– Han var rask på beina, og jeg hadde problemer med å få fatt i ham de første rundene, men etter to runder klarte han ikke å holde tempoet oppe. Han var ikke så veldig farlig. Han skjønte fort at jeg var mye sterkere enn ham.

At det var kroppsslag som skulle avgjøre var også helt etter planen. Zeller måtte i gulvet to ganger før det var over.

– Planen var å treffe med kroppsslag, men i det to første rundene rygget han, og da ble det vanskelig å treffe. Jeg tenkte at jeg skulle gå til kroppen med en gang han begynte å bli sliten og satte ned tempoet. Slik ble det. To slag, så var det over, sa nordmannen.

Lihaug bokset sin 13. proffkamp og tok seier nummer 12.

Han har kontrakt med Sauerland om to kamper til i år.

– Jeg har ingen spesielle navn jeg vil møte. Kanskje skal jeg forsvare tittelen min (ungdomsmester i WBO), kanskje kjempe om en ny tittel. Sauerland får ta seg av det, de vet best hvor jeg er nivåmessig, sa han.

Tidligere lørdag tok både Simen Smaadal og Alexander Hagen enstemmige poengseirer i sine proffkamper.

Smaadal var først ut. Han møtte ukrainske Volodimir Borovskij og tok en enstemmig poengseier.

Også Alexander Hagen vant med dommerstemmene 3-0. Han møtte latviske Olegs Fedotovs. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært