Bare uavgjort for Brann

Brann gikk fra 0-2 til 2-2 mot Jerv. Foto: Tor Erik Schrøder (NTB scanpix)

Branns magre sesongstart fortsetter. Mot Jerv mandag var laget i trøbbel, men to kjappe scoringer gjorde at de berget ett poeng med 2-2.

Jerv har rykket opp de to siste sesongene, og er for første gang på nivå to. Foran et utsolgt stadion sørget vertenes spillere for fest før pause mot Brann.

Det første målet kom da Alexander Lind scoret etter et hjørnespark da en halvtime var spilt. Og like før pause sto det 2-0 da Ohi Omoijuanfo slo hardt inn til Jan Jenssen, som banket ballen i mål bak Brann-keeper Kenneth Udjus.

Brann-trener Rikard Norling gjorde to bytter i pausen. Jakob Orlov var en av dem som kom inn, og han gjorde seg kjapt gjeldende. Først skaffet han et straffespark som Erik Huseklepp satte i mål, før han selv utlignet til 2-2 etter å ha fått ballen servert.

Flere mål ble det ikke. Ett poeng til hvert lag var greit i en kamp hvor begge lag var best i én omgang.

Brann er fortsatt den store favoritten til å rykke opp, men laget har fått en trang start på sesongen. Kun fem poeng på fire kamper er fasit for bergenserne så langt.

For Jerv lar seieren vente på seg. Laget har spilt uavgjort i tre av fire kamper så langt.