Kamara-dobbel senket Bodø/Glimt

Ola Kamara scoret to mål og sikret Molde 2-1-seier over Bodø/Glimt i Bodø.
Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)
Ola Kamara scoret to mål og sikret Molde 2-1-seier over Bodø/Glimt i Bodø. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Per Egil Flo og Ola Kamara kombinerte fint ved to anledninger og bidro til 3-1-seier på bortebane over et tafatt Bodø/Glimt-lag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Like før seriestart ble Molde-spissene Mushaga Bakenga og Fredrik Gulbrandsen begge langtidsskadd. I de viktige angripernes fravær viste Kamara at han viser alvor denne sesongen.

Den tidligere Austria Wien-spilleren er tydelig er på jakt etter seriegull med Molde og toppscorertittelen i eliteserien. Spissen scoret sine to første Molde-mål i Bodø.

– Det var godt for Ola. Vi har fått to tunge skader, men har vi har kvalitet der frem fortsatt, sa Molde-trener Tor Ole Skullerud til CMore etter kampen.

Les også: Mjøndalen holdt nabo Strømsgodset til uavgjort

Flo og Kamara kombinerte

Etter 17 minutter viste 25-åringen klokskap og vilje da han stormet mot første stolpe på et innlegg fra Flo. Angriperen nådde ballen først og stanget romsdalingene i ledelsen.

Glimt-målvakt Pavel Londak kolliderte med lagkamerat Vieux Sané og måtte forlate banen i samme situasjon.

Et kvarter ut i annen omgang ble duoen Flo og Kamara igjen avgjørende. Venstrebacken timet et løp perfekt, og fikk ballen fra Etzaz Hussain. Han mottok lærkula helt alene på kanten av femmeteren, før han trillet ballen rolig til Kamara. Han doblet ledelsen.

Les også: Zahid reddet Vålerenga med praktscoring

Flo ble vraket i 1-2-tapet mot Odd i første serierunde, men var svært farlig for Molde gjennom hele oppgjøret i Nordland. Etter 16 minutter stormet han fremover og kom alene med målvakt Londak, som avverget forsøket.

Fortsetter Kamara og Flo å finne hverandre, kan det bli en giftig duo for de fleste eliteserielag denne sesongen.

Elyounoussi-perle

Et selvmål av Vegard Forren skapte spenning de siste tolv minuttene. Høyreback Daniel Edvardsen la inn, og midtstopperen var uheldig og heade ballen i eget nett. Det ble ikke avgjørende for Glimt klarte aldri å true Molde skikkelig etter reduseringen.

I stedet var det Mohamed Elyounoussi som satte spikeren i kista med en fantastisk scoring. Venstrevingen banket ballen opp i venstre kryss.

– Det var veldig godt å snu det. Da leverte vi en god kamp, selv om marginene ikke var med oss. I dag var vi bedre i begge bokser, sa Molde-keeper Ørjan Nyland.

Personvernpolicy