Hotell i særklasse for Ødegaard

LUKSUS: Real Madrid losjerer ofte gjester og spillere som ennå ikke fått seg bolig på dette luksushotellet. Trolig vil Martin Ødegaard bo her i starten av sitt Madrid-liv. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
LUKSUS: Real Madrid losjerer ofte gjester og spillere som ennå ikke fått seg bolig på dette luksushotellet. Trolig vil Martin Ødegaard bo her i starten av sitt Madrid-liv. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Spahotellet Sheraton Madrid Mirasierra blir trolig Martin Ødegaards krypinn inntil han finner permanent bolig i Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kanskje jaktet storklubbens nye stjerneskudd leilighet i Madrid fredag? Den planlagte pressekonferansen med gamleklubben Strømsgodset ble iallfall avlyst, og Ødegaard og hans «entourage» reiste hjem først utpå dagen.

Dersom 16-åringen returnerer til Madrid, der han angivelig skal ha sin første trening med 2.-laget Castilla torsdag i neste uke, uten å ha funnet bolig, er ikke alternativet så aller verst.

En kilde i Spania forteller til NTB at Real Madrid har for vane å innkvartere sine nye spillere på luksushotellet Sheraton Madrid Mirasierra Hotel & Spa. Han mener at også Ødegaard vil bo der, noe han iallfall gjorde under sitt besøk i den spanske hovedstaden tidligere i måneden.

GULLGUTT: Martin Ødegaard. Foto: NTB/ScanpixGULLGUTT: Martin Ødegaard. Foto: NTB/Scanpix

Luksus

Ut fra hotellets egne bilder er det lett å se at Ødegaard ikke vil mangle noen av fasilitetene en ung gutt kan ønske seg.

Foruten delikat innredning kan hotellet blant annet tilby spaavdeling, en rekke bassenger, treningsrom og gigantiske luksusrom.

Alt dette kan Martin Ødegaard og faren Hans Erik nyte fram til de finner et hus de ønsker å bo i. Kanskje blir det i skjermede «La Finca», Madrids dyreste nabolag, der Real-profiler som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema bor.

Personvernpolicy