Brækhus vil muntre opp triste bergensere

Cecilia Brækhus håper at en seier mot Jennifer Retzke vil bidra til bedre stemning i Bergen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Cecilia Brækhus håper at en seier mot Jennifer Retzke vil bidra til bedre stemning i Bergen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Cecilia Brækhus er blant dem som var svært skuffet etter onsdagens Brann-nedrykk. Nå håper hun en overlegen seier mot Jennifer Retzke kan gjøre hverdagen litt lettere for sine bysbarn.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med 1-4-tap sammenlagt mot Mjøndalen må Brann ta den tunge veien ned til nest øverste nivå neste sesong. Norges boksedronning tror de rødkledde kommer raskt tilbake.

– Jeg er skikkelig skuffet over at de rykket ned. Det er trist, men vi vil komme gjennom det. Bergensfolket vil fortsette å støtte klubben i godt og vondt, og forhåpentligvis vil Brann gi oss noe å feire igjen snart, sier bergenseren til NTB.

På lørdag står hun overfor tyske Jennifer Retzke i København. I kampen setter hun samtlige belter på spill. Med seier vil hun ikke bare beholde disse, hun håper også at hun kan bidra til glede blant dem som føler seg litt nedfor etter Brann-tapet.

Les også: Retzke forberedte Brækhus på tidenes overraskelse

– Akkurat nå er det litt «blått» i Bergen. Alle er triste på grunn av resultatet. Jeg håper at jeg kan muntre opp alle med en storseier mot Retzke på lørdag, sier 33-åringen.

Dersom proffboksingsforbudet oppheves i Norge er stadion i Bergen nevnt som en mulig arena for den norske bokseren.

– Kan du bli den eneste toppidrettsutøveren i aksjon på Brann stadion neste år?

– Ha ha. Det er et godt spørsmål. Jeg ville elsket å bokse der. Å ha støtten fra de fantastiske menneskene og supporterne bak meg ville betydd så mye for meg. Det ville vært virkelig stort, sier hun.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus